Stalen binnendeuren over ons

UNIEKE SLANKE PROFIELEN

Door slim gebruik te maken van het stalen frame is er maar 2 cm. staal zichtbaar. Dit unieke frame zorgt ervoor dat de deur ook extra licht aan voelt. Dit in combinatie met het vertraagde deur sluiting mechanisme sluit de deur bijna geluidloos en gewichtloos dicht.

/

Naadloze afwerking

Bij onze ontwerpen zijn er geen naden, plastic dopjes, montagegaten of andere oneffenheden te zien. 

UNIEK ONTWERP

Doordat wij het productieproces zelf beheren kunnen wij elk uniek ontwerp laten maken. U kunt een keuze maken uit het grootste assortiment van Nederland. Hierbij zijn elk van de tien ontwerpen verder aan te passen naar wens, van het slot mechanisme tot zelfs de kleur van het staal.

Maatwerk

Heeft u een eigen design in gedachte? Onze maatwerk oplossingen kunnen elke stalen binnendeur tot werkelijkheid brengen.

UNIEK ONTWERP

Doordat wij het productieproces zelf beheren kunnen wij elk uniek ontwerp laten maken. U kunt al een keuze maken uit het grootste assortiment van Nederland. Hierbij zijn elk van de tien ontwerpen verder aan te passen naar wens van het slot mechanisme tot zelfs de kleur van het staal.

Maatwerk

Heeft u een eigen design in gedachte? Onze maatwerk oplossingen kunnen elke stalen binnendeur tot werkelijkheid brengen.

HULP NODIG?

Bij het kiezen en (laten) plaatsen van een stalen binnen deur, is het fijn dat onze professionals in elk stap van het proces kunnen helpen. Kunt u niet kiezen tussen een scharnierdeur of een taatsdeur? Of heeft u juist hulp nodig bij het kiezen van het juiste ontwerp? Bel of mail ons en samen zorgen we dat we de juiste keuze maken.

Bezorgen en (laten) plaatsen.

Van inmeten en plaatsen tot bezorgen, alles kan. De enige vraag die wij hebben is wat u het beste uitkomt?

Hulp nodig?

Ons team kan al uw vragen telefonsch beantwoorden. Bel 020 244 5135

Bezoek ons

Onze stalen deuren bezichtigen? dat ook! Bel: 020 244 5135 voor een afspraak

Mail ons

Ook per mail zijn wij goed bereikbaar. Mail ons op: info@mijnstalenbinnendeuren.nl

BETAALBAAR VAKWERK

Met oog voor detail en interieur.

Als enige op de markt bieden wij u een echt slank profiel aan welke met oog voor detail is geproduceerd. Na jarenlange ontwikkeling hebben wij niet alleen een mooie, maar ook nog eens functionele deuren gemaakt met hoog gebruikscomfort.

BETAALBAAR

DUURZAAM

VAKWERK

10-12 WEKEN

Onze stalen deuren

Alle type stalen binnendeuren helemaal naar eigen wens samen te stellen. Duurzaamheid, vakwerk en oog voor detail staan bij ons centraal. Bekijk onze standaarddeuren met unieke ontwerpen, of kies voor maatwerk waar u zelf uw eigen ontwerp kunt samen stellen.

Wat zijn stalen binnendeuren?

Alles over schuifdeuren

Contact gegevens

Openingstijden

  • Ma t/m Vr - 10:00 - 17:00
  • Zaterdag - 10:00 - 14:00

Wij nodigen u graag uit om langs te komen, maar verzoeken u wel vriendelijk om dit op afspraak te doen. Hierdoor hebben wij genoeg tijd om u alles gedetailleerd uit te leggen.

© 2019   -   Stalen Deuren   -  Vacatures   -   Algemene voorwaarden   - 
Tel: 020 244 5135   -   Adres: Wijkermeerstraat 44, 2131 HA, Hoofddorp

Wishlist 0
Continue Shopping

Mini Cart