Stalen binnendeuren op maat

Hulp nodig?

Ons team kan al uw vragen telefonsch beantwoorden. Bel 020 244 5135

Bezoek ons

Onze stalen deuren bezichtigen? dat ook! Bel: 020 244 5135 voor een afspraak

Mail ons

Ook per mail zijn wij goed bereikbaar. Mail ons op: info@mijnstalenbinnendeuren.nl

STALEN DEUREN OP MAAT, WAAR MOET U OP LETTEN?

Met stalen deuren op maat heeft u veel meer vrijheid om het design en de afwerking te kiezen. Dit betekent wel dat u extra goed moet letten op het doorgeven van de maten. Via onze maatwerk oplossingen kunt u de stalen deur op maat van de opening laten maken. Hiernaast kunt de uitlijning van de glasslatten zo indelen dat ze geheel overeenkomen met uw interieur. Ook de exacte plaatsing van het deurbeslag kunt u kiezen voor meer gebruiksgemak. De mogelijkheden bij stalen deuren op maat zijn (bijna) eindeloos. Staat uw wens niet tussen de opties? Geef deze dan toch door, samen met onze vakmensen kijken we naar wat er wel mogelijk is en zullen dit met u bespreken.

Onze stalen deuren

Alle type stalen binnendeuren helemaal naar eigen wens samen te stellen. Duurzaamheid, vakwerk en oog voor detail staan bij ons centraal. Bekijk onze standaarddeuren met unieke ontwerpen, of kies voor maatwerk waar u zelf uw eigen ontwerp kunt samen stellen.

Wat zijn stalen binnendeuren?

Alles over schuifdeuren

Contact gegevens

Openingstijden

  • Ma t/m Vr - 10:00 - 17:00
  • Zaterdag - 10:00 - 14:00

Wij nodigen u graag uit om langs te komen, maar verzoeken u wel vriendelijk om dit op afspraak te doen. Hierdoor hebben wij genoeg tijd om u alles gedetailleerd uit te leggen.

© 2019   -   Stalen Deuren   -  Vacatures   -   Algemene voorwaarden   - 
Tel: 020 244 5135   -   Adres: Wijkermeerstraat 44, 2131 HA, Hoofddorp

Wishlist 0
Continue Shopping

Mini Cart