Stalen binnendeuren op maat

Stalen schuifdeuren met glas zijn: 

Een stalen schuifdeur is, zoals de naam al zegt, een deur die beide kanten op kan schuiven. De deur schuift over een rails die aan de muur bevestigd zit, zoals te zien is op de foto. Wij van Stalen Deuren bieden u twee mogelijkheden voor het type rails van uw stalen schuifdeur. De eerste optie is een U-profiel, dit is een strak profiel dat in elkaar schuift waardoor de wieltjes en de treintjes weggewerkt zijn. De andere optie is de industriële rails, dit systeem oogt wat rustieker door de wieltjes die zichtbaar over de rails rollen. Naast stalen schuifdeuren bieden wij ook stalen scharnierdeuren en stalen taatsdeuren aan.

Wat maakt een stalen schuifdeur uniek?

Een stalen schuifdeur zorgt voor een strakke uitstraling die de doorgang tot een andere ruimte minimaal beperkt. Daarnaast biedt een stalen schuifdeur het maximale gemak voor het openen en sluiten van de deur. Ons ‘soft-close’ systeem zorgt ervoor dat de deur altijd rustig tegen de kant aan komt, in plaats van dat deze een klap maakt. De schuifdeur kan zowel over een stalen paneel als over een muur heen schuiven, wat u maar wenst! 

Een stalen schuifdeur past bij elk interieur, de stalen schuifdeur verruimt elke ruimte. De schuifdeur sluit een ruimte visueel af, maar houdt deze ruimtes toch verbonden.

Wat kost een stalen schuifdeur?

Onze stalen schuifdeuren zijn verkrijgbaar vanaf €795,-, als het om standaardmaten gaat. Buiten de standaardmaten verrichten wij ook maatwerk, op deze manier kan er voor elke situatie een stalen schuifdeur gemaakt worden. Meer informatie over de prijzen kunt u in het volgende artikel vinden: Prijzen stalendeuren met glas

Stalen schuifdeur personaliseren

Als u uw maat heeft vastgesteld, kunt u uw stalen schuifdeur nog verder personaliseren. Zo bieden wij de optie voor twee verschillende soorten grepen en vier verschillende soorten veiligheidsglas. Daarnaast leveren wij onze stalen schuifdeuren in alle RAL-kleuren, zo kunt u uw stalen schuifdeur helemaal naar wens maken!

7 standaard maten

Schuifmechanismes

Eigen deurbeslag

Afwerking

Coating kleur

Kleur glas

BETAALBAAR

DUURZAAM

VAKWERK

10-12 WEKEN

Onze stalen deuren

Alle type stalen binnendeuren helemaal naar eigen wens samen te stellen. Duurzaamheid, vakwerk en oog voor detail staan bij ons centraal. Bekijk onze standaarddeuren met unieke ontwerpen, of kies voor maatwerk waar u zelf uw eigen ontwerp kunt samen stellen.

Wat zijn stalen binnendeuren?

Alles over schuifdeuren

Contact gegevens

Openingstijden

  • Ma t/m Vr - 10:00 - 17:00
  • Zaterdag - 10:00 - 14:00

Wij nodigen u graag uit om langs te komen, maar verzoeken u wel vriendelijk om dit op afspraak te doen. Hierdoor hebben wij genoeg tijd om u alles gedetailleerd uit te leggen.

© 2019   -   Stalen Deuren   -  Vacatures   -   Algemene voorwaarden   - 
Tel: 020 244 5135   -   Adres: Wijkermeerstraat 44, 2131 HA, Hoofddorp

Wishlist 0
Continue Shopping

Mini Cart