Stalen binnendeuren op maat

Stalen binnendeuren met glas zijn: 

Wij van stalen binnendeuren bieden u drie verschillende type deuren aan. Een scharnierdeur, taatsdeur en tot slot een schuifdeur.  Elk type stalen binnendeur bestaat uit twee onderdelen die samen de stalen binnendeur vormen. De twee onderdelen van een stalen binnendeur bestaat uit een gietijzeren profiel en 3-3-1 veiligheidsglas. Wij van mijnstalenbinnendeuren werken met stalen profielen die gepoedercoat worden. Tussen het 3-3-1 veiligheidsglas van onze stalen binnendeuren bevestigen wij folie wat ervoor zorgt dat het glas niet uit elkaar kan spatten. De stalen binnendeuren van mijnstalenbinnendeuren kunnen een ruimte goed afsluiten. Naast dat de stalen binnendeuren een ruimte kunnen afsluiten kunnen ze er ook voor zorgen dat een ruimte juist een open en transparant kan worden.  

Drie type stalen binnendeuren 

Bij mijnstalenbinnendeuren kunt u kiezen uit een scharnierdeur, taatsdeur en een schuifdeur. Dit zijn de drie verschillende type stalen binnendeuren. Elke type stalen binnendeur heeft zo zijn eigen specifieke kenmerken. Onze stalen scharnierdeur kan naar 1 kant worden geopend, dit kan zowel linksdraaiend-of rechtsdraaiend zijn. De scharnierdeur scharniert in het stalen kozijn. Het kozijn is doormiddel van een rubberen strip rondom het kozijn lucht en geluidsdicht. 

Het type taatsdeur heeft als specifiek kenmerk dat de deur zowel het plafond, de vloer als de muur niet direct aanraakt. De taatsdeur van mijnstalenbinnendeuren zweeft in de deuropening. Ten opzichte van de scharnierdeur kan een taatsdeur naar beiden kanten worden opengeslagen tot 90 graden. Doormiddel van de slow stop die verwerkt zit in het scharnier valt de taatsdeur automatisch rustig achter u dicht. Met dit type deur kan u er ook voor kiezen om de deur vast te zetten op 90 graden. 

Onze stalen schuifdeur is bevestigd aan een railsysteem. Ons railsysteem kan zowel gevestigd worden aan de muur als aan het plafond. Naast dat het railsysteem gevestigd zit aan de muur of het plafond plaatsen wij ook een geleider op de vloer. Dit zorgt ervoor de schuifdeur keurig op zijn plek blijft. De schuifdeur kan langs de muur beide kanten worden opgeschoven. 

Prijzen stalen binnendeur

Bij mijnstalenbinnendeuren beginnen de vanaf prijzen voor standaard stalen binnendeuren bij €695,-. Wijkt u uitsparingmaat af van een standaardmaat dan kunt u bij mijnstalenbinnendeuren ook kiezen voor een maatwerk stalen binnendeur. Wilt u meer weten over onze prijzen dan verwijzen u graag naar de volgende link: (link van mijnstalenbinnendeuren over prijzen)

Stalen binnendeuren kunt u personaliseren:

Met elk type stalen binnendeur kunt u bij mijnstalenbinnendeuren ervoor kiezen om een paneel toe te voegen aan de opening. Dit creëert nog meer ruimtelijke uitstraling in combinatie met nog meer licht inval. U heeft bij ons de optie om u stalen binnendeur te personaliseren. U kunt bij ons elk type stalen binnendeur personaliseren naar eigen wens.  Bij mijnstalenbinnendeuren kunt u kiezen uit meerdere kleuren veiligheidsglas en verschillende typen deurbeslag. Elke RAL-kleur is mogelijk bij elke type stalen binnendeur. Het model TRIAGE EN QUATRE zijn de meest verkochte ontwerpen binnen mijnstalenbinnendeuren. Naast deze twee modellen zijn er nog acht verschillende modellen waaruit u kunt kiezen. 

7 standaard maten

Schuifmechanismes

Eigen deurbeslag

Afwerking

Coating kleur

Kleur glas

BETAALBAAR

DUURZAAM

VAKWERK

10-12 WEKEN

Onze stalen deuren

Alle type stalen binnendeuren helemaal naar eigen wens samen te stellen. Duurzaamheid, vakwerk en oog voor detail staan bij ons centraal. Bekijk onze standaarddeuren met unieke ontwerpen, of kies voor maatwerk waar u zelf uw eigen ontwerp kunt samen stellen.

Wat zijn stalen binnendeuren?

Alles over schuifdeuren

Contact gegevens

Openingstijden

  • Ma t/m Vr - 10:00 - 17:00
  • Zaterdag - 10:00 - 14:00

Wij nodigen u graag uit om langs te komen, maar verzoeken u wel vriendelijk om dit op afspraak te doen. Hierdoor hebben wij genoeg tijd om u alles gedetailleerd uit te leggen.

© 2019   -   Stalen Deuren   -  Vacatures   -   Algemene voorwaarden   - 
Tel: 020 244 5135   -   Adres: Wijkermeerstraat 44, 2131 HA, Hoofddorp

Wishlist 0
Continue Shopping

Mini Cart